Meniu
inapoi la proiecte

Teatrul Luni Green Hours

(libertate, teatru, jazz, independenta)

Bucuresti, mai-decembrie 2017

Green Hours este cel mai vechi club de jazz & teatru din tara si organizatorul a peste 7000 de evenimente muzicale si teatrale in aproape 23 de ani de existenta.
Credem ca perseverenta este unul dintre atuurile cele mai importante ale Green-ului. Perseverenta in a sprijini tinerii artisti si a le oferi incredere si libertate totala, in a fi singurul teatru cu stagiune permanenta, in a merge mai departe, chiar atunci cand conditiile nu au fost prielnice, ba din contra.

Demersurile si eforturile acestui ”hub cultural”, reper in independenta artistica bucuresteana, au fost recompensate de-a lungul anilor cu premii nationale (UNITER, Premiul Ministerului Culturii pentru creatie in teatru, Premiul Radio Bucuresti) si internationale (la Dublin FRINGE Festival, sau FRINGE NYC etc.).

Programul regulat al Green Hours inseamna o medie de 5 evenimente de teatru si/sau jazz saptamanal (atat cu artisti consacrati, cat si cu tineri emergenti), intre care si manifestari speciale, cum ar fi Green Hours JAZZ Fest, ce are loc anual in jurul ultimului weekend al lunii mai, sau, anul acesta, intre 1 - 3 decembrie, evenimentul de sarbatorire a 20 de ani de teatru in Green: ”Ocuppy Your Weekend. Teatrul LUNI XX”.

Indemnul Green Hours: Feed Your Curiosity!

vezi Regulament https://www.youtube.com/watch?v=GXOWvoDxo14 facebook.com/green.hours facebook.com/TeatrulLUNI greenhours.ro
Like