Meniu

Spatiul Lay’s

Spatiile Lay’s, adevarate insule urbane care incurajeaza comunicarea si interactiunea dintre tineri, fac parte din proiectul #CulturaZambeste, care faciliteaza intalnirea dintre formele de expresie artistica si publicul tanar.

Prin cele patru spatii din Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara, Lay’s isi propune sa fie un promotor al artelor si sa creeze un punct de intalnire al comunitatii locale cu importante proiecte culturale. Spatiile reprezinta o invitatie la explorare – urbana, culturala, sociala, personala, iar Lay’s este un brand care vrea sa aduca zambetul pe chipurile oamenilor nu doar prin gust, ci si prin proiecte inedite.

Acestea au fost proiectate de arhitecti locali si studenti in arhitectura, impreuna cu ONG-uri locale. Bazate pe un design minimalist si inovator, acestea sunt special amenajate si personalizate pentru fiecare comunitate in parte si vor oferi, gratuit, acces la Wi-Fi, carti, CD-uri si reviste.

Prilej de popas si pretext pentru socializare si schimb cultural, in Spatiul Lay’s din Bucuresti, La Firul Ierbii si Zeppelin au creat o masa pentru comunitatea creativa a orasului, pe care se poate face desen colectiv, dans, sau pur si simplu se poate sta de vorba in mica gradina.

Spatiul Lay's